Båttillbehör från WATSKI

Båttillbehör från WATSKI Båttillbehör från WATSKI

VK Marincenter i Borås AB är Watski Premium Dealer

Watski är marknadsledande på båttillbehör i Skandinavien. De har ett stort utbud av varor, båtprylar och båttillbehör. Beställ på nätet och hämta i butik. Webbutiken är öppen dygnet runt och VK Marincenter i Borås AB har öppet Vardagar 09.00-18.00, Lunchstängt 12-14,  Lördagar mars-juni, 10.00-13.00.
 

SHIP TO STORE

Ship to store innebär att du beställer på nätet och hämtar och betalar dina varor i butiken. I butiken har du full service och rådgivning. Alla butiker erbjuder hjälp med reklamationer och eventuella återköp. Öppet köp tillämpas i minst 7 dagar (förutom specialbeställningar). Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens utslag.

Humminbird

Ekolod och GPS från Humminbird

Hos oss hittar du innovativa ekolod från Humminbird. Ett ledande varumärke sedan 30 år som tillhandahåller allt från den lilla SmartCast serien till högteknologiska ekolod som skannar botten.

hempel

Båtfärger och båtvårdsprodukter från Hempel

Hempel erbjuder ett komplett sortiment av färger inom sjöfart, industri och container. Hempels båtfärger skyddar från naturens krafter. Sänk dina kostnader för underhåll, köp Hempels båtfärg.

WATSKI WEBBUTIK

Handla båttillbehör
Watski Premium Dealer