Försäljning av Sandström båtar

VK Marincenter i Borås AB säljer nya fritidsbåtar från Sandström. Det är Svensktillverkade båtar för fiske och fritid. Deras båtmodeller varierar mellan 3.40-6.20 meter. Vi är stolta över att representera ett gediget båtmärke med fokus på kvalitet, säkerhet och innovation.

De har tre serier av modeller, Basic, Classic och Cruiser.

BASIC

Detta är den minsta båtmodellen i storleken 3.40 till 4.95 meter. Det är en stabil och säker allroundbåt för fiske, utflykter och vattenskidåkning.

CLASSIC

Denna båtmodell passar utmärkt för många och långa fisketurer eller sköna utflykter i sjöar eller till havs. Serien har nio modeller i olika storlekar. De är utrustade med helgjuten relingsarg och tofter med flytblock samt kraftiga kölar.

CRUISER

Föredrar du snabba motorbåtar för alla typer av båtutflykter passar denna båtserien dig. Modellerna är utvecklade med särskilt fokus på gångegenskaperna. Cruisarna har ett "kavett-byggt" skrov och stegringslister. De har en stadig konstruktion och bekväma förarplatser. D-cruiser modellen har dessutom övernattningsmöjligheter för tre personer.

 

Båtar från Sandström

Svensktillverkade fritidsbåtar

Sandström är en av Sveriges främsta tillverkare av fritidsbåtar. De garanterar fokus på kvalitet, nyskapande och säkerhet på sjön. Företaget har tillverkat båtar sedan 60-talet i Skellefteå och har över 80 återförsäljare i Norden.

Sandström Basic Sandström Classic Sandström Cruiser

Båtmässan i Göteborg 2018

Läs mer och låt dig inspireras